Polígons i Empreses del Bages

Cercador de Polígons

Cercador de Parcel·les i Naus

Des de l'any 1998, el Consell Comarcal del Bages recull i treballa la informació relativa als espais industrials i a l'activitat econòmica de la comarca amb la voluntat de fomentar un entorn propici per al manteniment i el creixement del teixit empresarial.

L'Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages va crear l'any 2008 aquest web que ofereix informació detallada en quatre idiomes sobre els polígons existents i/o previstos, i les empreses i comerços ubicats en els diferents municipis del Bages. El principal objectiu del portal és fer la màxima difusió del teixit empresarial del Bages i, alhora, mostrar, mitjançant un senzill sistema de cerca, la disponibilitat de sòl per a noves implantacions als diferents polígons, ja siguin naus disponibles i/o terrenys buits per edificar.

Des del Servei de Localització Empresarial del Bages ajudem a les empreses a trobar indrets on instal·lar-se al nostre territori. Us convidem a conèixer les moltes oportunitats empresarials que la comarca és capaç d'oferir-vos visitant, també, el portal web www.investinbages.cat.

Esperem que aquests portals contribueixin a promocionar de manera conjunta les àrees d'activitat, els polígons industrials i les empreses dels nostres municipis, així com facilitar el coneixement i el desenvolupament econòmic i social del Bages, una comarca amb una llarga tradició industrial, un gran potencial de creixement i molt atractiu per a la implantació d'activitats econòmiques.

“El Bages és una comarca de Catalunya amb una gran tradició industrial”

“23 dels 30 municipis Bages compten amb polígons d'activitat econòmica”

“A la comarca hi ha 130 polígons existents o previstos de desenvolupar”

“Al Bages hi ha quasi 5.000 empreses i comerços”

“Els polígons existents tenen una superfície total de 1.773 hectàrees, un 25% de les quals estan disponibles per ocupar”

“A més,hi ha 30 nous polígons i/o ampliacions dels polígons existents previstos de desenvolupar amb un superfície total prevista de 423 noves hectàrees”

“Al Bages hi ha disponibilitat de sòl industrial per les empreses que cerquen indrets on instal·lar-se. Hi ha naus i terrenys de totes les mides, des de només 250 m2 fins a parcel·les de més de 30.000m2

Més informació a:

Servei de Localització Empresarial del Bages. Consell Comarcal del Bages


Horari general:  8:00h a 15:00h

Adreça: Muralla de Sant Domènec, 24. 08241 Manresa

Telèfon general: 93 693 03 52

Correu-e: pindustrial@ccbages.cat


Total d'empreses al Bages: 6.205

Total de polígons industrials al Bages: 131

Ubicació de les empreses del Bages

Font Consell Comarcal del Bages 2017

Estat de desenvolupament dels polígons del Bages

Font Consell Comarcal del Bages 2017